Badboy

Han gjør som han ønsker, og ikke hva alle andre vil han skal gjøre. Livet har vært tøft, og han er klart preget. Han er som en glatt svart hingst som løfter beina høyt opp mot himmelen

-    sterk   -   selvstendig   -   vill   -

Og mitt eneste ønske er jo at jeg skal være den eneste rytteren i hele verden som klarer å få han rolig og til å gå på sitt fineste. 


Jeg vil være hans motivasjon til et bedre liv. Jeg vil være grunnen til at livet hans er på sitt beste. Jeg vet det vil lønne seg når han innser at jeg er grunnen til alt godt, og når han innser det vil han gjøre det i gjengjeld. Og akkurat det klarer jeg ikke å vente til skal skje, når jeg tar styringen og leier den aggressive og ville hingsten min, stolt vise alle at han er faktisk en skikkelig goodguy, men kun for meg og ingen andre. 

 

Men gang på gang på gang, skuffer han. Og hver eneste gang dette skjer så lager jeg en unnskyldning for han. "Han har hatt det så vanskelig" - "han er jo en veldig opptatt mann". Og listen er lengre enn lang med unnskyldning på unnskyldning, for han trenger å være helt seg selv uten å få negativ respons på oppførselen sin. Han trenger å bli akseptert, elsket, savnet og vite at han betyr så utrolig mye for minst en person, og det er bedre enn ingen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anyme

anyme

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits