Hun kommer til å hate han

Jeg er skikkelig lei. Han har skuffet for mange ganger, og min trofaste venninne vet om alle oppturene og nedturene vi har hatt sammen. Hun har innsett at han bare er en drittsekk som aldri kommer til å forandre seg, mens håpet mitt fremdeles lever. For alle er snill, innerst inne.

Jeg får et stort problem altså. Jeg trenger noen å prate med det om, for det er så ufattelig sårende når han gang på gang skuffer. Når han ikke snakker med meg, tenker på meg eller bryr seg - vet jeg at han bare trenger litt tid. Jeg vet at om jeg kommer rett under huden på han - altså litt på innsiden, så vil jeg oppleve en varm kjærlighet og en ødelagt person som jeg har energi til å lime sammen igjen. Problemet er at jeg står på utsiden å prøver å se inn.

Jeg prøver å finne ut hvordan han tenker, hva han føler og hvordan han egentlig har det. For selv om han ikke snakker om det, klarer jeg å se at ting ikke er som det skal være. Problemet mitt er vell helst at min trofaste venninne ikke ser det jeg ser, selvom jeg prøver så godt det lar seg gjøre å forklare henne det. Hun ser bare en kald drittsekk uten følelser og respekt, og det blir vanskelig å prate om tingene han gjør som sårer. Jeg vil ikke at venninnen min skal hate han, når det eneste han trenger er kjærlighet.

//Bildet er fra Google//

2 kommentarer

Victoria Larsen

17.03.2017 kl.15:45

Jeg ønsker deg en flott fredag :-)

anyme

17.03.2017 kl.16:42

Victoria Larsen: tusen takk og det samme tilbake til deg! :-D

Skriv en ny kommentar

anyme

anyme

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits