Aksepter at du er 'stygg'!

Jeg ser mennesker som sliter med selvtilliten på grunn av utseende, og jeg har så lyst å bare skrike til dem at det ikke spiller noen rolle. Vi er alle forskjellige, vi er alle pene og flotte mennesker uavhengig av hvordan vi ser ut. Jeg er med mennesker fordi jeg liker personligheten, men når den då ødelegges av dårlig selvtillit så er det så utrolig kjipt og ikke minst trist.

De kuleste kvinnene jeg kjenner, er ikke flotte barbiedukker, men lubne kvinner som har akseptert kroppen sin slik som den er. Og for å si det sann; det er det som gjør dem så ufattelig pene. Mye mer attraktiv og fantastiske enn folk som bryr seg så ufattelig mye om hvordan de ser ut til en hver tid at de blir usikker på om de ser bra nok ut der og da. Alle bryr seg jo mest om sitt eget utseende, og minst om hvordan andre ser ut - men det handler om å ikke se seg selv for mye i speilet, men personene du er med i øynene.

Så jeg har en ting å si til deg som sliter med dårlig selvtillit på grunn av utseende: det vil ALLTID være noen som synes du er pen, og det vil dessverre alltid være noen som ikke synes det. Men du må ikke fokusere på dem som ikke synes det, inkludert deg selv - for du vil aldri klare å bli perfekt for alle. Og er du en av de som bryr deg for mye så vil folk enten føle at du synes dem ikke er pen nok selv, eller at de må klare å overtale deg til at du er bra nok som du er. Bare aksepter at du er 'stygg', og tenk at det må være forferdelig synd i alle andre enn deg som faktisk må se på deg.

4 kommentarer

May Halvorsen

17.03.2017 kl.19:51

Så sant <3 bra skrevet :)

anyme

17.03.2017 kl.19:57

May Halvorsen: Jaa! <3 tusen takk for det ^^

Ensjel

29.03.2017 kl.12:46

Du er flink til å skrive, og skriver om noe som plager mange. Stå på.

anyme

29.03.2017 kl.20:57

Ensjel: tusen takk for fine kommentarer <3

Skriv en ny kommentar

anyme

anyme

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits