Fattig i en rik verden

Er det en ting jeg har tenkt på ganske lenge egentlig så er det at penger forsvinner uansett. Det finnes alltid noe å bruke penger på, og jeg tror at om jeg plutselig hadde fått en million, så ville dem forsvunnet uansett. Det er jo selvfølgelig kjedelig å ikke ha råd til noe som helst, og det gjør jo noe med humøret. Og man blir i bedre humør av å få litt bedre råd, men jo mer penger man har jo dyrere ting kjøper man.

Jeg mener at har man dårlig råd så kjøper man gjerne møbler på IKEA, eller brukt. Og har man bedre råd så kjøper man gjerne møbler på bohus eller andre dyre varehus. Har man enda bedre råd enn det igjen så går det jo i designer sofaer. Man skal alltids klare å bruke dem opp, og det føles litt fælt å tenke på når man ikke har råd til mat en gang.

Fælt å tenke på alle der ute som tjener utrolig fett, og som bruker dem på "unødvendige" ting - og det kun for status. Det er jo kanskje kjekt å vite at man har noe som faktisk er verdifullt, men en sofa varer ikke evig heller.

Jeg tenker også på alle de fattige i u-land, som kanskje vet om hvordan denne delen av verden egentlig er. Det er så utrolig urettferdig at jeg ble født her, mens de ble født der. Jeg er en sjel, med en kropp, og har en større verdi enn en annen sjel og kropp. På mange måter har jeg det mye lettere enn de, men samtidig så er jo ikke mitt liv noe særlig lett det heller - når man går rundt fattig blant de rike. For det kan jo hende ingen forteller dem at de bare går på butikken og kjøper mat, og på kjøkkenet har de en spring med reint vann. De aner sikkert ikke at vi dusjer annenhver dag, og vasker klær i maskinen.

Jeg er evig takknemlig, og forstår at de rike her til lands har jobbet hardt for det, hvertfall de fleste. Jeg vil jobbe hardt for det jeg også, om så det sku vært på tom mage. Så lenge man har et mål og ikke gir opp - så er det bare en periode.

Ha en fantastisk helg folkens <3

6 kommentarer

Her ser man igjen at alt er min skyld og at flere anonyme kolleger stalker meg. Mine påstander "oppleves" å ikke stemme?? Hva med å heller undersøke fakta og dokumentasjon i saken?? De bygger alt på egne følelser.....for en kjerringklubb.

anyme

18.03.2017 kl.22:47

Laila Monica Nikolaisen (JEG ER IKKE SINNSYK!!!): forstår ikke hvilken sak du prater om, og jeg er nok ikke en "anonym" kollega som staller deg :-) du må no uansett ha en fin kveld videre! ^^

Hege Trovåg

18.03.2017 kl.22:52

Det er spam.. Laila altså..

anyme

18.03.2017 kl.22:52

Hege Trovåg: Hehe, ja såg dette da jeg leste akkurat samme kommentaren på en annen sin blogg ?? Gud så mye rart folk gjør ??

Hege Trovåg

18.03.2017 kl.22:53

Ja, fikk det jeg også..

anyme

18.03.2017 kl.22:56

Hege Trovåg: er jo egentlig veldig vanlig ja ;p PS: skulle være smilyes hvor spørsmålstegnene er altså x)

Skriv en ny kommentar

anyme

anyme

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits