Jævla sosiale medier!

Verden står helt stille føles det som. Klokken tikker, dagene går, månedene løper fra meg - mens dagene føles helt lik. En helt grusom følelse i lengden, faktisk. Jeg har drømmer, opplevelser jeg vil oppleve, ting jeg må gjøre, mål - men ingenting skjer. Jeg har ikke overskudd eller noen energi, og hver dag sier jeg til meg selv at i morgen - da skal det skje, da skal jeg ta tak i det.

Dagen etter kommer, og selvfølgelig havner jeg i samme båt - igjen. Plutselig gikk det en uke, uten at noe skjedde. Det føles ut som jeg har en hel ryggsekk på skuldrene som veier ett helt tonn, og det å løfte den opp fra sofaen føles så jævlig at jeg bare ønsker å falle ned igjen og råtne der for alltid. For det føles jo ut som en evighet, og at det er slik som dette livet alltid vil være - selvom det bare er en periode.

Jeg pleier å rømme, dra til et annet sitt liv. Jeg lever livet til mennesker jeg ikke kjenner eller har møtt før. Men jeg lever faktisk bare en forbannede liten brøkdel av livet til disse menneskene - for de selv velger hva de vil jeg skal oppleve og leve. I det jeg lever dems liv er alt greit, fantastisk, spennendes, kjekt og bare positivt. Det finnes dårlige dager, men ikke i nærheten av hvor mange gode dager det er. Og i det jeg kommer til mitt eget, så innser jeg at mitt har mange flere dårlige dager, ingen nye opplevelser, det jeg må gjøre er ugjort, drømmene er uoppnådde, og målene er lengre vekke enn jeg klarer å se.

De sier at alt var mye bedre før i tiden, kanskje de har rett - fordi nå er det dem som står helt stille her i verden mens de ser folk leve livet sitt - og lever det med dem. Jeg skal slutte, bryte spiralen, skaffe energi og gjøre det jeg ønsker å oppleve - ikke bare se andre oppleve. Jeg vil ikke stå stille lenger - jeg vil ut og utforske denne store verdenen vi lever i, møte nye mennesker, smile, le, og vokse til et bedre menneske.

//Bildene er hentet fra Google//

Kjenner du deg igjen?

5 kommentarer

ezedoll

23.03.2017 kl.09:43

Flott skrevet! :-)

anyme

23.03.2017 kl.09:54

ezedoll: tusen takk ^^

Nora Piscopo

23.03.2017 kl.10:47

Wow denne teksten traff skikkelig! Utrolig bra skrevet!

anyme

23.03.2017 kl.22:51

Nora Piscopo: tusen takk for det! ^^

Ensjel

29.03.2017 kl.11:06

Kan ikke være mer enig med deg. Likte både bilde og teksten din, du er flink, stå på.

Se gjerne på bloggen min, kanskje det fanger din interesse: www.ensjel.no

Skriv en ny kommentar

anyme

anyme

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits