YouTube generasjonen!

Er det bare jeg som føler at de fleste ungdommer ønsker å bli YouTube stjerner? Jeg husker jo når jeg selv var liten at jeg virkelig ønska å bli popstjerne og verdensberømt kjendis. Jeg tenkte at det - det måtte være livet det. Nå når jeg er litt eldre så er saken helt motsatt, jeg ønsker overhodet ikke å bli kjent i det hele tatt!

Jeg snakket i forrige innlegg om innlevelse i livet til sosiale-medie mennesker, og det er jo helt sant. Som en offentlig person så er det en tydelig regel som gjelder - du må tåle kritikk. Du må tåle at alle har sterke meninger om deg, meninger om hvordan du skal leve livet ditt, meninger om hvordan du burde se ut, og listen fortsetter. Dette nettopp fordi du lever livet ditt med flere tusen andre mennesker. Eller rettere sagt - flere tusen mennesker lever ditt liv, og har derfor en rett til å "bestemme" hvordan det skal være.

Nåløyet for å bli kjent gjennom sosiale medier er også ekstremt lav. Det skal så ufattelig mye til for å faktisk kunne tjene greit nok på det. For ikke å snakke om at det faktisk er mer jobb enn hva folk tror. Det er ikke lett å finne noe bra å skrive om hver eneste dag, eller ha en spenning over lengre tid. Og jeg tror mange unge mennesker som faktisk følger og lever livet sitt gjennom b-kjendiser føler at det er en lett ting å holde på med, bli kjendis på, tjene penger på - helt til dem prøver og ser at det ikke var så enkelt allikevel.

Så blir man jo deprimert, fordi det største ønsket er jo å leve livet, ha det drit kult, få oppleve de sykeste tingene, dokumentere det og tjene penger på det. Et vanlig liv, med en vanlig jobb, og en vanlig utdannelse er det kjipe livet mennesker lever. Et skikkelig nederlag, rett og slett. Det samme skjer jo dag ut og dag inn, og uten noe energi eller tid til syke opplevelser og festkvelder i ukedagene. Og det høres virkelig ut som det kjipe liv, selv om det faktisk er det beste livet du kan ha. Man vet at man kjeder seg når man ikke har det gøy, og man vet man har det gøy når man ikke kjeder seg, eller?

//Begge bildene er hentet fra Google//

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anyme

anyme

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits