SAVNER BARNDOMMEN!

Husker du når du var liten og alt var så bra, ingen bekymringer, bare lek og morro? Det spilte liksom ingen rolle om du var 7 timer på skolen, for de timene bare gikk og når du kom hjem så fant du på ting du faktisk hadde en stor lidenskap for. Man gikk ut og utforsket omverden, lagde trehytter og lekte med pokemonfigurer, Barne-TV var det beste med hele kvelden og trampolinen ble man aldri lei.

Så ble du større og begynte å føle på ting, kjærlighet, hat, misunnelse, glede, lykke. Venner betydde alt, og kjæresten enda mer. Fremdeles barn, men litt mer voksen. Ute og var med venner, fremdeles utforsket verden og hadde det kjekt eller veldig vanskelig.

Til slutt ble man voksen, noe man så frem til gjennom hele barndommen - for når man ble voksen så kunne man bestemme akkurat det man ville. Man kunne bestemme over livet, ta alle valgene helt på egen hånd. Men for veldig mange så ble aldri voksenlivet slik man ønsket det skulle være. Det ble faktisk bare kjipt, og det eneste man drømmer om er å havne tilbake til barndommen igjen - for det var da vi levde livet.

Slik blir det når man ikke har noe energi til å utforske verden etter en lang arbeidsdag, og ikke er det andre voksne som orker å utforske den med deg heller. Dagene blir helt like: jobb, hjem, middag, TV/Internett/skjerm, så natta. Ikke rart vi blir deprimerte når vi hver dag kun gjør det samme om og om igjen, og drømmer oss tilbake til tiden hvor dagene aldri var like - fordi vi var ute og opplevde verden!

Del gjerne videre med dine venner om du føler det samme <3

/bildene fra Google/

3 kommentarer

Kristina

31.03.2017 kl.13:04

Dette var et fantastisk innlegg <3 Kjempe bra skrevet, flotte bilder og ikke minst strømmet minnene fra barndommen og ungdommen tilbake.

Håper du får en flott dag! <3

Nora Piscopo

31.03.2017 kl.17:38

Fint innlegg! Jeg er dessverre fortsatt i fase2, med kjærlighet, venner osv..

Ensjel

01.04.2017 kl.12:05

Du er ikke alene om det.

Skriv en ny kommentar

anyme

anyme

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits