Jævla nabo!

De fleste av oss har naboer, spesielt naboer vi ikke kjenner. De kan være irriterende og jævlige, jobbe på kvelden og feste om natten. Jeg har ofte tenkt at jeg vil samle alle mine venner og at vi skal være naboer, slik at det blir lett å være sosial når jeg ønsker det. Hvem vil ikke det? Det hadde vært en drøm, men uheldigvis en drøm som er vanskelig å oppfylle.

Folk er for opptatt av å dømme, uten å kjenne. Redd for å bli dømt av andre, fordi man selv gjerne dømmer andre igjen. Det å være sosial med naboen kan bli kleint og ubehagelig - veldig ubehagelig. Vi klarer liksom ikke å bli kjent med mennesker rundt oss, når det først er ubehagelig. Fordi den kleinheten føles uhelbredelig, den kommer liksom aldri til å forsvinne. Vi hilser fint på naboen i farten, og i det vi har kommet hjem tenker man at for en tulling av en nabo jeg har. Folk er så himla forskjellige, og man kan garantere at naboen er helt annerledes enn hva en selv er.

Men det tar jo tid å lære seg å kjenne, det gjøres ikke av første møte. Noen må man være med en del ganger før man klarer å akseptere, og noen forblir ubehagelig å være rundt i evig tid. Så siden det å være nabo med alle mine venner er en drøm som så og si er umulig å oppfylle, så kunne jeg heller tenkt meg å bli venner med mine naboer. For når den tiden er kommet at jeg føler dem er venner istedenfor naboer, så er jo egentlig drømmen oppfylt.

Del gjerne og la naboene dine få vite at du ønsker å bli venn med dem <3

/bildene er hentet fra Google//

2 kommentarer

Skoleelev

06.04.2017 kl.11:50

Fint innhold, bra skrevet og formen på siden var HELT på toppp! Skal fortsette og følge med på denne bloggen. Supert! :)

anyme

06.04.2017 kl.21:35

Skoleelev: tusen takk for det :D

Skriv en ny kommentar

anyme

anyme

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits