SYKE LYSTLØGNER!

Alt var kaos helt til øynene ble lukket og ikke klarte å åpnes igjen. En stygg ulykke hadde skjedd, og når øynene åpnes igjen fra komaen, sto den man så sårt vil ha kjærlighet fra, og klemte hard i hånden mens en tåre renner nedover kinnet.

Han er lykkelig for at han fikk se deg smile igjen, for det var det eneste han ønsket i øyeblikket. Skadene var såpass store at det krevdes hjelp på hjemmebane for å bli helt bra igjen, og dette var noe han med glede tok på seg, fordi han nå hadde kjent på frykten av å miste.

Dette er en følelse som gjør oss godt, at vi føler den vi bryr oss om endelig bryr seg like mye. Endelig skal han bruke like mye energi på å gi omsorg og forståelse som han får. De fleste av oss har hatt slike tanker som dette, men selvfølgelig kan man jo ikke utsettes for en ulykke. Da er det ikke en ulykke lenger heller, men det er en ting man kan gjøre for å oppnå samme følelsen - nemlig å bli en lystløgner.

Problemet er bare den at når ballen først har begynt å rulle, så er det ufattelig vanskelig å stoppe. Jeg kan se for meg at det er en blanding av adrenalin, og trangen for å få sympati. Til slutt så ruller gjerne ballen uten at man selv er klar over det, for alle handlingene vi gjør er styrt av følelser. En lystløgner lyger liksom ikke for å være slem, men for å få en følelse den personen ikke føler den får om den er ærlig. Det ærlige livet er ikke så ille som en grusom ulykke, men løgnene er gjerne det.

Forståelse for andres handlinger er gull verdt, og når man då vet at det ikke er for å være slem blir det gjerne enklere å ikke bli påvirket. Håper dere har en fantastisk fin dag <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anyme

anyme

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits