Bli kvitt ensomheten!

Når man er ensom, så er man også veldig sårbar. Vi vil bli sett, men gjør det motsatte - vi lukker oss helt, sperrer oss inne og aner ikke hvem vi skal snu oss til. Hvem skal vi kontakte når vi føler oss ensomme, for det frister jo egentlig ikke med noen? Og det er vell det som er så ensomt også, når vi ikke vet hvem vi skal snu oss til.

En oppskrift er uansett å gjøre det motsatte, selv om energien ikke er der. Åpner man opp hjemmet sitt til mennesker og gi dem muligheten til å faktisk være nær, så kan jeg se for meg at det vil hjelpe mye på.

Jeg tror mange lever i en boble, hvor man tenker at alle har sitt liv og vi våre liv, også føler man seg egentlig ensom, samtidig som de vi tror lever sitt gode liv også egentlig er ensomme. Også sitter man gjerne med følelsen av at hvordan vi har det hjemme er flaut, samtidig som de som lever det gode livet føler det helt likt. Vi er normale mennesker som tror og føler at andre har det mye mer annerledes enn oss, og at vi må ha en stor grunn for å invitere folk inn.

Man trenger foreksempel ikke å spise middag alene, eller møtes på restaurant for å spise. Maten man lager hjemme smaker faktisk ti ganger bedre enn på en restaurant, med mindre det er snakk om pizza altså. Og omgivelsene er mye nærere enn ute blant støy og folkemengder. Man trenger egentlig ikke å invitere til middag heller, et par lefser og en kopp kaffe passer godt også.

Så kommer det som er skummelt, men veldig interessant - man må faktisk ikke invitere de man har mest kontakt med. Har man en ting til felles med et annet menneske, så er det jo faktisk en grunn til å invitere for å bli bedre kjent. Jeg hadde blitt meget glad om et menneske med samme interesse som meg hadde invitert meg hjem til seg på middag, og da er jo kanskje sjangsen der for at den personen også tenker det samme?

Jeg utfordrer deg til å invitere en person du ikke kjenner så godt hjem til deg, tar du utfordringen? <3

(Bildene er fra google)

3 kommentarer

Tankenesord

28.04.2017 kl.00:41

Likte det :-) mer av det å gå ut av comfortsonen er fint

anyme

28.04.2017 kl.01:15

Tankenesord: Jaa! ^^ du har en fantastisk blogg forresten! :D

Nina Kristin

28.04.2017 kl.04:59

Takk for utfordring og fin blogg🤗😘

Skriv en ny kommentar

anyme

anyme

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits