Utagerende og aggressiv.

Enhver situasjon du kommer opp i, så har du valg. Ofte når vi velger hvordan vi handler så er det ubevisst. Handlingene er styrt av følelser pakket inn i følelser igjen. Innerst inne kan man sitte med en redsel, mens handlingene blir å angripe - fordi man vil beskytte sin svake sårbare side.

Vi søker dem som ser forbi, og leser følelsene nærmest sjelen. Dem som oftest føler seg alene og sviktet, er også dem som angriper. Den som angriper gjør det gjerne fordi den vet den alikevel blir forlatt, og misforstått. Vi trenger alle empati, og å føle på å være elsket. Men å elske en som plutselig kan bite, er vanskelig. Å vise empati til en som biter, er også ekstremt vanskelig. Den som alltid angriper, og går over streken for å skade den andre, kommer alltid til å mangle noe. Selvom de er helt klar over det, så er handlingen som får ting til å snu ekstremt vanskelig - fordi følelsene tar over og handlingen er uteblitt.

Den som gråter, vil få empati. Den som klikker og slår, vil bli misforstått og mislikt. Til tross for at begge parter opplever og føler det samme, så er det handlingen som blir gjort som får en reaksjon. Enten negativ eller positiv. Så er det egentlig verdt å føle på det grusomme helt alene, en å svelge kamelen å tørre å si til en man stoler på hva man egentlig føler og tenker? Det er ikke en svakhet å snakke om de sårbare tingene, men en styrke. Det er en svakhet når man ikke klarer, vil jeg heller påstå å si, problemet er at man selv ikke klarer å se hvor man skal snu seg.

Blir du ofte misforstått?

(Bildene hentet fra Google)

2 kommentarer

Sarah Nazeem

10.05.2017 kl.15:46

Bra innlegg :)

anyme

10.05.2017 kl.17:01

Sarah Nazeem: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

anyme

anyme

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits