Selvmordstanker - den andre siden

Jeg forguder ett menneske som ikke ønsker å leve. Denne personen har en unik gave, men jeg sitter med en vond følelse av at det bare er jeg som ser den. Den vakreste, morsomste, snilleste og godeste personen som ikke klarer å se det selv, fordi alle andre har fortalt det motsatte. Det hjelper ikke hvor mange ganger jeg rister i han for å fortelle dette, ingenting nytter. Han tror ikke på det selv - overhodet.

Det finnes flere millioner med mennesker på denne planeten, og i mine øyne er han den fineste av dem alle. Alikevel føler han seg så lite verdt at om han forsvinner fra jordens overflate, vil han gjøre den en tjeneste. Jeg spør meg selv hva som får et menneske til å føle på en slik vond følelse, for verden har det absolutt ikke bedre med et mindre unikt menneske. Han er jo like mye verdt som meg, og deg? Hva skal til for å gi et menneske en god grunn til å bli, og ikke minst få et like verdifullt og lykkelig liv som jeg klarer å se gjennom mine egne øyne?

Ønsker ikke hjelp, problemene er for stor- mennesket så lite. Muren er høy, tyngdekraften drar ned, djevelen på skulderen blir for tung, og det tar aldri slutt. Folk vokser opp og innser at han er like unik som jeg alltid har sett, men til ingen hjelp for det er han selv som må se.

Hvordan kan det vakreste mennesket i hele denne verden ønske å dø?

Sliter du med selvmordstanker, så anbefaler jeg deg sterkt å ta kontakt med fastlegen din. Selvom problemene er såpass store at ingen kan hjelpe, så søk hjelp. Å være helt åpen med hva en tenker til et menneske i denne verdenen før du tar din avskjed vil ikke gjøre deg vondere en du allerede har det <3

2 kommentarer

wenchepia

10.05.2017 kl.00:05

<3

anyme

10.05.2017 kl.00:09

wenchepia: <3

Skriv en ny kommentar

anyme

anyme

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits