Sliter du med angst og depresjon?

Du har så mye som skulle vært gjort! altså regninger skulle vært betalt, bosset skulle vært ute, oppvaskemaskinen skulle gått, huset ryddet og til slutt skulle du stått i dusjen. Tid er det plenty av, men kroppen sier bare "ikke faen". Du føler deg som en skikkelig lating, og forstår faen ikke hvorfor det er så vanskelig når du vet alle andre får det til! Samtidig har du ti tusen andre tanker oppi hodet, og femten hundre følelser i kroppen. Alt er krøll, alt for mye dårlig energi i en negativ spiral på vei rett ned. Du orker faen ikke mer, og vil bare sove det vekk - for i drømmeland er det hvertfall litt bedre.

Når kroppen har en mangel på vitaminer eller mineraler, så kan jeg garantere deg at kroppen sier ifra. Kvalm, skjelven, tiltaksløs, ufokusert og ja man føler seg rett og slett skikkelig uvel. Det samme skjer også når man sliter med psyken, fordi kroppen reagerer på ulike situasjoner eller hendelser. Når man allerede har "psykiske" symptomer i kroppen (mangel på vitaminer og mineraler) og det skjer en hendelse som gir en psykisk reaksjon, så takler kroppen det virkelig virkelig dårlig og man havner helt ned i kjelleren - garantert!

Jeg har hele tiden trodd jeg slet med psyken, men har faktisk funnet ut at det er kroppens naturlige måte å skrike etter påfyll av vitaminer og mineraler. Idag fikk jeg to gratis poser med denne luringen (energi drikke av vitaminer)

Jeg har vært skikkelig skeptisk til hele greien, siden jeg fikk de av en konsulent. De var gratis så måtte jeg jo faktisk prøve: kroppen og hodet føles faktisk mye lettere, jeg klarer å fokusere, mye mer energi i kroppen til å få unna alt som er ugjort, og jeg faller ikke ut av samtalene jeg har hatt. Om neste funker like bra så skal jeg søren meg prøve fler!

Men jeg vil også påpeke at dette produktet alene ikke tar vekk noen psykiske problemer, men kan gjøre dem mye lettere å takle. Det kan funke veldig bra for noen, og ingen effekt på andre. Psykisk helse henger hånd i hånd med fysisk helse, er den ene dårlig blir som regel den andre det også.

5 kommentarer

dandeliongina

02.06.2017 kl.22:12

Slett ikke dårlig forklart! Det fysiske henger veldig ofte sammen med det psykiske, samt vit mangel. En kan gjøre mye med diverse plager selv, bare en tar tak i det i tide...

Flott innlegg!

Ha en fin pinse!

anyme

02.06.2017 kl.22:25

dandeliongina: det er helt sant! Og oppi den psykiske situasjonen som kan være så himla tung, så er det veldig lett å glemme kroppen! I begynnelsen trenger man gjerne de ekstra vitaminene og mineralene gjennom kosttilskudd, for å få en raskere effekt, enn via kost som tar lang tid. Tusen takk for det, og i likeså! :D

minestoretanker

07.06.2017 kl.02:37

flott innlegg! :)

Birgitte Østby

12.06.2017 kl.06:51

ja, gjør nok det i perioder :/ Har fått vite nå før i vår fra en veileder på universitet at jeg kan ha sosial angst, bedre sent enn aldri si..

Birgitte Østby

19.06.2017 kl.00:08

Søkte opp det pulveret, var litt dyrt gitt... :/

Skriv en ny kommentar

anyme

anyme

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits