Synergi: funker det egentlig?

Jeg starter dette innlegget med å si at jeg ikke på noen måte er konsulent.

Jeg fikk to 'on the go' energi drikk, for å teste ut. For to dager siden tok jeg den første, og merket helt klar forskjell - til tross for skepsisen min. Og den energien jeg fikk av produktet er overhodet ikke den samme som av en redbull. Den føltes mer reel, og var veldig kontrollerbar - jeg kan fremdeles velge å slappe av uten å kjenne en kribling eller bli 'hyperaktiv'.

Jeg tok en dag med fri og ble helt tiltaksløs. Hodet var tungt, energien på bunn, og konsentrasjonen var borte - akkurat som før. Dagen etter tok jeg den siste, og fikk akkurat samme virkning - mer energi, bedre konsentrasjon, lett i kropp og hodet - så for min del er det helt tydelig at dette produktet virker.

Min neste tanke var selvfølgelig "hva er i dette produktet?" Så då begynte research'en på innholdsfortegnelse, virkninger, hva skjer om man får for mye, stemmer innhold med hva som er anbefalt dosering per dag, også videre.

Dette produktet inneholder alle b-vitaminene, c- vitamin, aminosyrer som er byggestener i proteinet, og smakstilsetning. Uansett om man bygger muskler eller ei, så trenger man tilstrekkelig med b-vitaminer, i tillegg til c-vitaminen.

Det skal og veldig mye til for å få for mye i seg, for de fleste stoffene skilles ut i urinen, eller så skal det et større inntak til før det begynner å bli farlig. Anbefalt døgndose er en pose PR døgn(det som står i innholdsfortegnelsen i forhold til anbefalt døgndose), noe som produsenten selv anbefaler. Det var da en ting som skremte meg veldig mye, og det er det som skjer med kroppen om man har for lite B-vitaminer!

nedsatt apetitt, kvalme, magesmerter, irritabilitet, nedstemthet, muskelsvakhet og muskelsvinn er symptomer på mangel av den ene b vitaminen. depresjon, søvnløshet, blodmangel (anemi) og kramper på den neste. nedsatt celledeling, endringer i proteinproduksjonen og blodmangel på den etter der. Ubehandlet kan vitamin B12 mangel være svært alvorlig og gi beinmargssvikt.

Konsekvensene er så store av å ikke få tilstrekkelig med disse vitaminene, at skepsisen endret seg totalt. Har man blodmangel er jern også en viktig ting, og c vitaminen hjelper veldig på opptaket av jern.

Konklusjon:

Dette produktet har en virkning, fungerer på kropp og sinn, i tillegg kan være veldig viktig med tanke på mangler. Man får ikke bare ett vitamin, men anbefalt døgndose på alle b-vitaminene!

Én kommentar

Torunn

05.06.2017 kl.19:39

Så fint at det funker for deg!

Ha en fin kveld videre :)

Skriv en ny kommentar

anyme

anyme

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits